Ja me sa këmbehet sot euroja dhe dollari

0
71

 

Banka e Shqipërisë ka publikuar kursin e këmbimit valutor për sot, 17 tetor 2018:

 

Image

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj