Studentët e Arkitekturës bojkotojnë mësimin, ja për çfarë protestojnë

0
67

Studentët e inxhinierisë kanë bojkotuar mësimin dhe po firmosin peticionin kundër tarifës për provimet që jepen me kredite.

Studentët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës të cilët janë vetëorganizuar dhe kanë bojkotuar mësimin pasi kërkojnë plotësimin e tre pikave:

1. Heqjen e pagesës për kredite të provimeve të mbartura

2.Shtyrjen e afatit të pagesës vjetore

3.Bërjen e pagesës me këste

Lëvizja Për Universitetin dhe aktivistë të saj i janë bashkuar dhe solidarizohen me kërkesat e tyre, pasi universiteti duhet të jetë në bazë të meritës dhe jo parave. Universiteti banohet nga studentët, prandaj studentët duhet të vendosin!

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj