Ambasadori i OSBE flet për ‘krimin mjedisor’ në Shqipëri dhe rastet që kanë shkuar në gjykatë

0
50

Ambasadori i OSBE Bernd Borchardt i pranishëm në ekspozitën “Krimi mjedisor” që u zhvillua në hollin e bashkisë së Shkodrës, pohoi se krimi mjedisor është një shqetësim për Shqipërinë pavarësisht reformave që janë bërë. Ai tha se janë vetëm 32 raste që kanë shkuar në gjykatë. 

E pranishme në çeljen e ekspozitës, e cila do të qëndrojë e hapur deri më 31 dhjetor, ishte edhe kryetarja e bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj