Protesta e studentëve, Rama me dorë të fortë: Do shkarkojmë…

0
57

Kryeministri Rama teksa ka garantuar studentët se do të plotësohen të gjitha kërkesat e tyre, por kjo duhet të bëhet me një pakt nga të dy palët, ka deklaruar sot se qeveria do të shkarkojë të gjithë anëtarët e bordeve në universitete.

“Do t’i shkarkojmë të gjithë anëtarët e bordeve që i kemi vënë ne, do bëjmë thirrje për përfaqësi dinjitoze dhe do t’i vëmë në borde si garant të këtij parti, historia plotëso kërkesat se unë po shkoj me pushime nuk funksionin, kërkesat do të plotësohen por këto do të monitorohen bashkërisht, kjo protestë duhet kthyer në institucion. Rruga atje është, dilni në rrugë sa herë që është koha për të dalë në rrugë, por që të mos ngelemi prapë, pse u kujtove tani, të dyja palët duhet të shtyjnë njëra-tjetrën. Jam i vetëdijshëm se çfarë ndihme i keni dhënë ju qeverisë me këtë protestë”- tha Rama.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj