KLP krijon 4 komisionet e përhershme dhe zbulon emrat përkatës (Detaje)

0
109

Këshilli i Lartë i Prokurorisë në mbledhjen e sotme ka vendosur ngritjen e komisioneve të përhershme. Në përbërje janë  katër komisione të përhershme. 1- Komisioni i Planifikimit Strategjik, i Administrimit dhe Buxhetit i përbërë nga anëtarët: Krtyetar: Gent Ibrahimi. Anëtar : Antoneta Sevdari & Nurihan Seiti. Zëvendësues: Arben Dollapaj & Alfred Balla 2-Komisioni Disiplinor i përbërë nga anëtarët: Kryetar: Bujar Sheshi. Anëtar : Besnik Cani & Tartar Bazaj. Zëvendësues:Gentjan Osmani & Nurihan Seiti . 3-Komisioni i Vlerësimit të Veprimtarisë Etike dhe Profesionale, i përbërë nga anëtarët:  Krtyetar: Alfred Balla Anëtar: Kostaq Beluri & Gentjan Osmani Zëvendësues: Tartar Bazaj & Besnik Cani Komisioni i Zhvillimit të Karrierës i përbërë nga anëtarët: Krtyetar: Sander Beci Anëtar:  Arben Dollapaj & Antoneta Sevdari Zëvendësues: Bujar Sheshi & Gent lbrahimi.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj