Rama e shkarkoi si ministër, gazetari i njohur nxjerr foton me Niko Peleshin dhe ka dy fjalë për të: I pata thënë 100 herë se…

0
72

Gazetari Muharrem Meko, tashmë drejtor i TVSH-së në Korçë natën e ndërrimit të viteve postoi në rrjetet e tij sociale një foto me ministrin e Bujqësisë Niko Peleshin, i cili u shkarkua nga kryeministri Rama. Në këtë postim Meko shkruan se i kishte thënë Peleshit se “rilindja” nuk donte punën, po ai nuk e besonte.

“Këtij shokut tim, i pata thënë njeqind herë se, rilindja (e reja) s’ka për “kut” punën… por s’besonte që s’besonte! Madje ndonjëherë e aplikonte edhe vet si model”, shkruan gazetari Muharrem Meko në postimin e tij ku shfaqet së bashku me Niko Peleshin.

Në fakt, në pjesën më të madhe të postimeve që kanë ardhur nga Korça nuk e kanë mbështetur propozimin e kryeministrit Rama për largimin nga kabineti të Niko Peleshit.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj