Zëvendësoi Ahmetajn, gazetari i njohur i bën bilancin e pasurisë Anila Denajt: Lista më e gjatë edhe se Erjon Braçe

0
80

Dy ditë para mbylljes së vitit 2018, kryeministri Rama shkarkoi 7 ministra dhe zv.kryeministren dhe i zëvendësoi ata me figura të tjera.

Ndonëse ende të pa dekretuar nga presidenti, disa prej tyre kanë nisur të përfliten në rrjetet sociale, referuar pasurisë së tyre.

Gazetari Armand Maho i ‘bën bilancin’ pasurisë së Anila Denajt, ministrja e re e Financave që zëvendësoi Arben Ahmetajn, ndërsa ironizon duke shkruar se lista e të ardhurave bashkë me bashkëshortin është më e gjatë se Erjon Braçe.

Statusi i plotë:

Pasuria e ministres se re te financave! Vuan per buke goje, kush ve doren ne zemer ta ndihmoje sehelbete viti i ri eshte! Gjithsesi, lista e pasurise eshte me e gjate se Erjon Brace

Apartament banimi, blerë me kursime nga rroga, 46 000 dollarë.

Vend-parkimi për makinën, blerë me kursime nga rroga, vlera 1 000 000 lekë.

Tokë arë me sipërfaqe 859.77 m2, marrë me kursime.

Godinë në proces ndërtimi, blerë me kursime dhe kredi, vlera 80 000 euro.

‘Toyota’, vlera 15 000 euro.

Bashkëshorti, biznesi privat, ‘Artist Longue caffee’, me kapital 13 000 000 lekë.

Bashkëshorti, biznesi privat me kapital 1 400 000 lekë.

Llogari bankare, 20 000 euro, 3 469 lekë, 9 963 euro.

Detyrim në një bankë, 6 019 113 lekë.

Bashkëshorti, detyrim në një, 1 461 847.89 lekë.

Aksionere me 100 % e kompanisë IPC vlera 105 000 euro.

Të ardhura nga Fefad Bank 38 552 514 lekë.

Të ardhura nga IPC, 136 000 euro.

Të ardhura nga ProCredit Holding 48 260 euro.

Bonus 1, investuar në IPC Invest, 10 000 euro.

Bonus 2, investuar në IPC Invest, 50 000 euro.

Bonus 3, investuar 12 000 euro.

Settlement Agreement ProCredit Holding, 60 000 euro.

Bashkëshorti, fitim i akumuluar, 1 500 000 lekë.

Të ardhura nga rroga AKEP, 1 859 270 lekë.

Të ardhura neto nga pjesëmarrja në Shkollën Rajonale të Administratës, 2 125 euro.

Të ardhura nga mësimdhënia 6 918.66 euro.

Të ardhura neto nga mësimdhënia në Shkollën e Administratës Publike, 56 100 lekë.

Të ardhura nga investimi në bono thesari, 138 750 lekë.

Bashkëshorti, rroga mujore, 360 000 lekë.

Gjendja e llogarisë 245 614 lekë, 3 482 euro, 4 272.64 lekë, 1 299.75 euro.

Kredi bankare 7 000 000, 4 670 905 lekë.

Detyrim për përfundimin e murit rrethues të banesës, 600 000 lekë.

Likuidim detyrimi, 4 800 euro.

Kredi e përbashkët, 38 000 euro

Bashkëshorti, kapitali i subjektit privat shtuar me 5 900 000

Bashkëshorti, gjendja e llogarisë 36 752.73 lekë, 0.6 euro.

Bashkëshorti, kredi bankare 5 000 000, 3 176 310.9 lekë.

Bashkëshorti, kredi bankare 5 000 000 lekë, detyrimi 3 187 456 lekë.

Gjendja e llogarisë shtesë 4 491 euro.

Gjendja e llogarisë së kursimit 3 771.91 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, shtesë 2 499 890 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, 17 857.63 euro.

Gjendja e llogarisë depozitë shtesë 103 000 euro.

Gjendja e llogarisë, 1.44 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, 26 721 euro.

Të ardhura nga shitja e aksioneve në IPC 2, 159 732.85 euro.

Detyrime ndaj një shoqërie për, 39 100 euro.

Bashkëshorti, aktivitet privat, bar-restorant-pastiçeri, shtesë 997 802 lekë.

Bashkëshorti, pronar i një restoranti në rrugën e ambasadave.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj