Studentët nuk mjaftohen me 8 kërkesat, shtojnë edhe një tjetër

0
72

Në ditën e parë të protestës për këtë vit, studentët kanë shtuar një pikë tjetër në kërkesat e tyre. Ata i kanë bërë thirrje kryeministrit Edi Rama që të anulojë ligjin për arsimin e lartë.

Studentët kanë shpalosur para kryeministrisë një banderolë ku listonin kërkesat e tyre. Ata kërkojnë uljen e tarifave për nivelin master të studimeve, dyfishim të buxhetit për arsimin, jo financimin e universiteteve private si dhe anulimin e ligjit për arsimin e lartë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj