Protesta para Kryeministrisë, reagon Rama

0
65

Kryeministri Edi Rama ka reaguar për protestën e studentëve e rinisur sot pas festave të fundvitit. Rama thotë se mbyllja me dhunë e dyerve të disa fakulteteve është fytyra kuptimplotë e pengmarrësve të një proteste shembullore. Reagimi i Ramës në Twitter Mbyllja me dhunë e dyerve të disa fakulteteve është fytyra kuptimplotë e pengmarrësve të një proteste shembullore, e cila tanimë ka hyrë në fazën e realizimit të kërkesave bazë dhe zhvillimit të një Dialogu të brendshëm për objektivat specifikë të çdo fushe studimesh #MeStudentët

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj