Shënohet incidenti i parë në protestë

0
59

Një incident ka ndodhur tek Universiteti Politeknik i Tiranës.

Studentët kanë shpalosur një banderolë me thirrjen për bojkot. Rojet e sigurisë e kanë hequr dhe kjo ka krijuar tensione. Në mëngjes studentët kanë bllokuar hyrjen. Aktualisht është një klasë që po zhvillon mësim, janë rreth 7 studentë. Pedagogët u kanë thënë që duhet të dorëzojnë disa projekte në të kundërt nuk do të lejohen të futen në provim. 

Disa studentët të tjerë kanë thënë që ka një pakt mes pedagogëve që të mos penalizohen studentët.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj