Konkurentja e Hell’s Kitchen bën deklaratën e fortë për Renato Mekollin

0
44

Brunilda ishte një nga tre finalistet e Hell’s Kitchen. Ajo nuk arriti të prekte trofeun, pasi ishte e para që u eleminua nga treshja. E ftuar në emisionin ‘Ftesë në Pesë’, Brunilda foli për eksperiencën në Hell’s Kitchen, duke e konsideruar si një mënyrë promovimi, dhe përvojë që e rriti profesionalisht. Përsa i përket sjelljes së saj brenda kuzhinës, ajo u shpreh se nuk ka aspak lidhje me karakaterin në jetën reale, por ka qenë një lojë e mirëmenduar. Ndërkohë Brunilda bëri një deklaratë shokuese për Renato Mekollin, me të cilin ka pasur përplase të vazhdueshme. Ajo tha se Ervini, fituesi i Hell’s Kitchen, ishte shumë herë më i fortë se Renato.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj