Kushton rreth 34 mijë paund, njihuni me gjënë më të pabesueshme që keni parë ndonjëherë (FOTO)

0
54

Një artist i specializuar në artin 3D ka krijuar një seri pikturash epike hiper-realiste të peshqve dhe zvarranikëve. Çuditërisht, artistët kalojnë deri në 10 muaj në çdo kryevepër. Hy Young-Sung Kim, 45-vjeç, nga Koreja, nisi veprimtarinë e tij në vitin 1993 dhe shkoi njerëzit me pikturat e tij prej vaji. Kim tha që shikuesit shpesh ngatërrojnë punën e tij me fotografinë. Çdo pikturë, e cila zakonisht është e frymëzuar nga natyra ose jeta e qytetit, i merr atij tre deri në dhjetë muaj për të përfunduar. Hy tha: “Unë çudis njerëzit me artin tim, shpesh njerëzit do të thonë ‘wow kjo nuk është një foto,’ kur ata e kuptojnë se unë kam pikturuar imazhin”.  Duhen rreth tre deri në 10 muaj për të përfunduar veprat artistike. “Unë po kërkoj një hiperrealizëm ekstrem që i paraprin çdo realiteti, do të jetë më real se fotografitë dhe vëzhguesit me definicion të lartë”, tha ai. Hy Young-Sung Kim u diplomua në Departamentin e Pikturës, Kolegji i Arteve të Bukura, Universiteti Hongik në Seul, Korenë e Jugut, në vitin 1997. Pikturat e tij variojnë në çmimin prej 17,000 – 34,000 paund.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj