Zëvendësimi i orëve të humbura nga protesta, Rektorati i UT merr vendimin

0
84

Ndonëse protesta nuk ka përfunduar ende, Universiteti i Tiranës ka vendosur që të nisë jo vetëm mësimin normal, por edhe zëvendësimin e orëve të humbura përgjatë ditëve të dhjetorit.

Ndonëse protesta nuk ka përfunduar ende, Universiteti i Tiranës ka vendosur që të nisë jo vetëm mësimin normal, por edhe zëvendësimin e orëve të humbura përgjatë ditëve të dhjetorit.

Në një mbledhje në Rektorat është përcaktuar madje edhe mënyra. Për pesë javë rresht, studentët nuk do të pushojnë në fundjavë, por do të bëjë mësim.

“Në mbledhjen e rektoratit të datës 08.01.2019, u mor në konsideratë situata mësimore pas përfundimit të protestës studentore, e cila u zhvillua nga data 10-21 dhjetor 2018, pra, 10 ditë mësimore. Pas diskutimeve të shumta për të mos prishur strukturën vjetore, Rektorati vendosi që mësimi të plotësohet ditën e shtunë dhe të diel për 5 javët në vazhdim, pra, deri më 10 shkurt 2019.

Regjistri të plotësohet në periudhën e ndërprerjes së mësimit gjatë dhjetorit. Ditën e shtunë dhe të diel të javës së parë do të zhvillohet mësimi i dy ditëve të hëna e me radhë”, thuhet në njoftimin e FEUT.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj