Argita Berisha iu dërgon e-mail pedagogëve: Heshtja na bën bashkëfajtorë

0
56

Argita Berisha iu ka dërguar një e-mail kolegëve të saj pedagogë, të cilëve iu kërkon që të reagojnë ndaj veprimeve të policisë ndaj zaptimit të Fakulteteve nga ana e studentëve protestues.Ajo thotë se heshtja ndaj kësaj situate, i bën të gjithë pedagogët bashkëfajtorë.Ndaj ajo kërkon reagimin e tyre.

Pak ditë më parë, Argita iu kërkonte edhe vetë studentëve që të bojkotonin mësimin dhe të dilnin në protestë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj