U dhunuan nga Policia, shikoni çfarë kanë bërë pedagogët e Ekonomikut për studentët

0
52

Pedagogët e Departamentit të Menaxhimit të Fakultetit të Ekonomisë, kanë zhvilluar ditën e sotme një mbledhje me studentët ku kanë diskutuar në lidhje me situatën e mbrëmshme në orët e vona dhe të sotme ku kanë ndërhyrë forcat e policisë, si dhe për kërkesat e tyre. Pegagogët e këtij departamenti i kanë drejtuar një letër senatit të Universitetit të Tiranës, Dekanatit të fakultetit të Ekonomisë, Rektoratit si dhe të gjithë stafit akademik ku dënojnë ndërhyrjen e policisë e dhunën ndaj studentëve. Po ashtu,  pedagogët shprehet se mbështesin studentët në kërkesat e tyre si kërkojnë një reagim institucional të kolegëve.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj