Video/ Studenti me kokore në kokë i promovuar nga opozita shpërthen në fjalor rruge: Do t’ju q** motrat

0
64

Protesta studentore ka devijuar rrënjësisht nga ajo lëvizja që u interpretua si rizgjim i shpresës në vendin tonë, pasi kërkesat e parashtruara prej tyre u konsideruan gjerësisht si të drejta dhe plotësisht legjitime. Mirëpo, kur studentët morën atë që kërkuan, plotësimin e pjesës dërrmuese të tetë kërkesave të tyre në mbledhjen e fundit të qeverisë në 30 dhjetor 2018 përmes Paktit për Universitetin, nuk u zhvilluan më protesta në shesh, por lëvizja mori një tjetër rrjedhë. Janë forumet partiake që në emër të studentëve po protestojnë me metoda destruktive duke shkaktuar kaos dhe rrëmujë brenda fakulteteve dhe për rrjedhojë edhe shkatërrimin e pronës publike. 

Disa persona me në krye Klajdi Bellon (i promovuar nga opozita si studenti me kokore në kokë)  i cili studion në universitet privat, kanë bllokuar hyrjet e universitetit të Tiranës. Siç shihet nga videoja e mëposhtme e shpërndarë nga vetë Klajdi Bello persona që nuk janë fare pjesë e universitetit shtëtëror, kanë dhunuar institucionet duke shkatërruar bazën materiale dhe po Klajdi me shokë sharë me fjalë nga më të papranueshmet për një student, ndërkohë që shkatërrojne karrike e tavolina. Siç dëgjohet qartë nga videoja e shpërndarë nga vetë Klajdi, fjalët që përdoren janë “do t’ju q** motrat, o motërq**ra…” A janë këta përfaqësuesit e studentëve, me këtë gjuhë e me këtë dhunë?

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj