“Nga nesër pranë universiteteve..”, Rama iu jep lajmin studentëve

0
67

Kryeministri Edi Rama deklaron se nga nesër përfaqësues nga Ministria e Financave dhe Ministria e Arsimit do të vendosen pranë sekretariateve të Universiteteve.

Kjo gjë sipas kryeministrit do të bëhet për të asistuar studentët që duan shpjegime lidhur me VKM mbi tarifat dhe bursat brenda janarit.

“Nga nesër në sekretariatet e universiteteve do të vendosen dy përfaqësues të ministrive të financave e të arsimit, për të asistuar studentët që duan shpjegime apo duan të adresojnë probleme specifike, lidhur me zbatimin e VKM mbi tarifat e bursat brenda janarit #MeStudentët🤗”, shkruan Rama në “Twitter”.

Rama Twitter

Prej disa ditësh studentët janë ngujuar brenda godinave të fakulteteve në shenjë proteste për plotësimin e kërkesave të tyre duke mos lejuar zhvillimin e mësimit, ndërkohë që në ditët e fundit të 2018, kryeministri Edi Rama publikoi më 26 dhjetor vendimet e qeverisë për studentët të përmbledhura të gjitha në Paktin për Universitetin. Bëhet fjalë për 11 VKM dhe 4 urdhra që sipas kryeministrit adresojnë të gjitha kërkesat e studentëve që nga tarifa e studimit, nga investimet në infrastrukturë tek buxheti e me radhë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj