Qëndroi e fshehur për 100 vite, del mbi sipërfaqe diçka e tmerrshme që krijuan gjermanët

0
80

Prej gati  100 vitesh në thellësinë e ujërave pranë Francës rrintee fshehur diçka e tmerrshme, që gjermanët krijuan gjatë Luftës së Parë Botërore.

Bëhet fjalë për nëndetësen gjermane U Boot, e cila u siguroi Berlinit për shumë kohë dominimin në detin e veriut dhe jo vetëm. Së fundi ajo ka dalë mbi sipërfaqe.

Për shumë kohë, kjo nëndetëse u përdor nga Gjermania për të dominuar në ujërat kontinentale duke terrorizuar anijet tregtare të gjithë botës.

Kjo nëndetëse fundosi të paktën 11 anije në vitin 1917.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj