Të punosh me dukeshën e re të familjes mbretërore qenka një torturë! Flet stafi i saj

0
54

 Dukesha më e re e familjes mbretërore Meghan Markle duket se po has vështirësi të mëdha për tu përshtatur me rregullat që duhet të ndjekë.

Disa incidente kanë ndodhur ditët e fundit në stafin e familjes mbretërore në Angli. Pikërisht një nga truprojat e Meghan është larguar nga puna. Modestia e saj dhe kërkesat e saj për t’u trajtuar si të gjithë kanë qenë të papranueshme për një nga oficeret e sigurisë së saj e cila ka dhënë dorëheqjen vetëm pas 6 muajsh punë.

Largimi vjen pak kohë pas dorëheqjes së një prej asistenteve të Dukeshës. Sipas oficeres, emri i së cilës nuk është bërë i ditur, ka qenë absurde që një Dukeshë të sillet lirshëm duke marrë parasysh rëndësinë e saj dhe nga ana tjetër Meghan nuk do të ndihet e kontrolluar në çdo moment të jetës. Shpresojmë që kështu si e ka filluar dukesha mos të ngeli e vetme dhe njerëz të cilët kujdesen për të!

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj