Protestat e dhunshme/ Turistët të frikësuar marrin vendimin e papritur, anulojnë…

0
52

Turistët e huaj, veçanërisht ata nga vendet nordike kanë anuluar fluturimet drejt Shqipërisë.

Si rrjedhojë e pasigurisë që ndjejnë të huajt, ka pasur anulime grupesh që kishin rezervuar për të vizituar vendin tonë si dhe ka anulime konferencash dhe trajnimesh.

Vitet e fundit Shqipëria pa një rritje të ndjeshme të interesit të turistëve të huaj, me një numër rekord prej  5.93 milionë të huajsh.

Kjo shifër përkthehet në rritje prej rreth 16% në raport me vitin e mëparshëm dhe le të shpresojmë që të mos ulet këtë vit.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj