I kërkoi seks gruas për kujdestarinë e fëmijës, Gjykata dënon gjyqtarin e njohur, ja sa vite burg do vuaj

0
42

Gjykata për Krime të Rënda ka dhënë vendimin ditën e sotme për gjyqtarin e Fierit, Roland Hysi, i cili akuzohet për korrupsion. Gjykata e ka dënuar me 4 vite e 6 muaj burg, ndërsa për shkak të gjykimit të shkurtuar përfiton ulje dhe dënohet me 3 vite burg. 

Gjithashtu i heqet e drejta e funksioneve publike për 5 vite.

Leave a Reply