“Nuk është faji i Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut”, presidenti i Këshillit Europian nxjerr prapaskenat dhe zbulon çfarë do të ndodhë në muajin maj me negociatat

0
59

Presidenti i Këshillit Europian Donald Tusk ka komentuar menjëherë vendimin final për mos-hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut me BE.

Sipas Tusk nuk pati unanimitet për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. “Do t’i rikthehemi kësaj çështje në maj”, tha Tusk, duke shtuar se  “nuk e kanë fajin Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut lidhur me këtë, të dyja kanë bërë gjithçka i ishte kërkuar të bëjnë”.  

Leave a Reply