OKB voton për ndalimin e bllokadës ekonomike të SHBA ndaj Kubës

0
25

Asambleja e përgjithshme e Kombeve të bashkuara ka votuar pak më parë me shumicë dërmuese rezolutën që dënon bllokadën ekonomike të Shteteve të Bashkuara duke kërkuar heqjen e sanksioneve. Rezoluta u mbështet nga 187 kombe, tre votuan kundër dhe dy abstenuan.

Leave a Reply