“Na nderove bir!”, nëna e gazetarit të ‘Le Iene’ Taulant Kopliku publikon mesazhin prekës për djalin e saj pasi Alvin Berisha u shpëtua nga kampi i ferrit

0
35

Përveç investigimit të emisionit italian “Le Iene”,  në këtë operacion shpëtimi ishte edhe gazetari shqiptar Taulant Kopliku.

Puna e gazetarit Kopliku, për emisionin ‘Le Iene’ në Itali nuk kaloi pa u lavdëruar, për më tepër, sepse rasti i fëmijës ishte shqiptar. Taulanti gjithë këto ditë ka marrë mbështetjen e qindra mijëra shqiptarëve brenda dhe jashtë vendit, por mesazhi më i bukur publik, i vjen nga e ëma, Kimete Kopliku.

‘Misioni mbaroj me sukses! Dhëmza e ingranazhit që lëvize ti, funksionoi! Uroj që të vazhdosh të jesh i suksesshëm në punën tënde, jo vetëm atje por edhe ne vendin tand (ashtù siç edhe ndodhi) Na nderove bir! Faleminderit!’, shkruan Kimete Kopliku në ‘Facebook’.

Leave a Reply