“Të bllokohet menjëherë”, Rama nxjerr fotot dhe jep paralajmërimin e fortë

0
129

Kreu i qeverisë Edi Rama paralajmëruar bizneset lidhur me konkurencën e paligjshme e cila thotë ai, bie në kurriz të konsumatorit.

“Stop informalitetit

Prej thuajse një viti jemi përpjekur me qasjen sensibilizuese, informuese, këshilluese të biznesit në raport me detyrimet tatimore, duke minimizuar qasjen ndëshkimore. Tani boll me konkurencën e paligjshme dhe me hilerat në kurriz të konsumatorit!

Koha që kush nuk jep kupon, nuk regjistron dhe nuk faturon, të bllokohet ligjërisht”, shkruan Rama.

No photo description available.
No photo description available.

Leave a Reply